I so kagum with u…hehe

Last September I went back to my kampung in Bau. To my suprise…my mother come out with her new hobby…menganyam jala…

…since when she learn to make fishing net?

Posted in People & Portraits, Photography | 2 Comments

No worry…u can do it…

Budak specky berUPSR hari ni…harap ilmu power main computer game sama hebat during exam. GOOD LUCK

Posted in People & Portraits, Photography | 4 Comments

Btul2 menggugat iman…

{@@}…ha…ah…EOS 60D finally arrives in Malaysia to replace the already outdated EOS 50D.

Perggghhh…dia punya spec. amat menarik minat sungguh:

  • LCD 3-inci yang boleh diputaQ2 sesuka-hati.
  • Fungsi Creative Filters seperti Toy Camera mode, Miniature mode, Grainy B/W mode and Soft Focus mode.
  • Electronic level untuk bagi horizon atau city skyline straight…tak perlu lagi water level.
  • In-camera RAW processing…

***Buat masa tok nangga jak lah…nunggu harga nya gugok lagi 3 tahun…

Posted in Empty Talk, Photography | 2 Comments

Happy 47th Malaysia Day…

…to all Malaysian, tua dan muda…miskin dan kaya…menindas dan ditindas…haha!

Dikala kita berehat-rehat di rumah menyambut merdeka, kita buka jalur lebar dan fikir balik apa yang baik atau yang buruk telah terjadi kepada ibu pertiwi kita dalam tempoh 3 dekad ini…

Posted in Empty Talk, Landscapes, Photography | 1 Comment

Hello World…

She born on September 9 with a weight at 3.1kg…

Welcome to our newest family member!!!

Posted in B+W, People & Portraits | Leave a comment

Looks better after some modifications…

Ini gambar asal…

…yang ini pulak dah dibubuh fake HDR.

Posted in Empty Talk, Photography | Leave a comment

Pening2…

…which one to choose.

A. Normal shot with exposure at 0

B. Fake HDR method #1

C. Fake HDR method #2

D. Method #1 combined with method #2

Kalau ikutkan, gambar D macam lebih ummmppp…

Mana lagi best?

*Gambar makan angin+keropok WISE di Similajau National Park, Bintulu.

Posted in Jalan, Landscapes, People & Portraits, Photography | 5 Comments